Nettverksted for norske oversettere
Søk i nettverkstedet:
Søk i O-ringarkivet:

[Avansert søk]

Søk i ordbøker og leksika

Omregningsverktøy

Søk i biblioteker:
BibSys
Nasjonalbiblioteket
Deichman
Søk med Google
Nettbokhandlere:
Amazon
Haugen Bok
Akademibokhandeln
Antikvariat.net
Flere nettbokhandlere
Anbefalte nettsteder:
Oversetterblogg
Organisasjoner:
NAViO
NFF
NFO
NO
NORFAG
NORLA
STF
O-ringen

Din egen brukerprofil
Om nettverkstedet
Redaktør: Magne Tørring
Utvikling og design: 


Logg ut

Nettverkstedets arkiver inneholder materiale som er samlet, redigert og utarbeidet av nettverkstedets brukere. Tilgang til databasen krever at man har et gyldig passord som distribueres gratis til medlemmer av oversetterforeningene.

Epost-adresse eller kortnavn *
     
Passord:
   

* Du kan definere et kortnavn i «Din egen brukerprofil» og logge deg inn med det i stedet for den fullstendige e-postadressen

Ny bruker eller glemt passord? - klikk her


O-magasinet

[Forside]

04-08-2011 - Magne Tørring, redaktør for nettverksted.no:

Viktig informasjon - overgang til nytt brukergrensesnitt i ordnett.

Kunnskapsforlaget har i disse dager lagt om til nytt brukergrensesnitt for ordnett. I overgangsfasen førte dette til innloggingsproblemer for nettverksteds brukere, men disse er løst nå. Det er imidlertid enkelte som har meldt at de har problemer med å bruke ordnett, så jeg vil forsøke å oppklare:


For å si det kort og enkelt, skal det være mulig å bruke ordnett akkurat som før, uten noen ekstra innlogging. Når man har kommet til ordnetts sider, betyr det at man kan ignorere "logg inn"-boksen på siden. Har man kommet seg inn på siden via nettverkstedets sider, har man automatisk tilgang på ordbøkene, akkurat som før. Konkret vil det si at når man vil bruke ordnett, gjør man det på følgende måte: 1. Logge inn i nettverksted.no med brukernavn og passord (på samme måte som før) 2. Klikke seg inn på "søk i ordbøker og leksika" i venstre marg (som før) 3. Klikke på "søk" i en av de tre søkeboksene nede på siden. 4. Nå kommer man til ordnetts nye sider. Eventuelle søk man gjorde i nettverkstedets søkeboks vil ikke vises automatisk, slik de gjorde før, så man må skrive inn søket på nytt. Vi skal se om vi kan få rettet opp i dette etter hvert. 5. Det står en stor boks med "Logg inn" på ordnetts side, men denne kan man ignorere. Hvis man har gått inn på ordnett via nettverksted de siste 24 timene, har man automatisk tilgang på alle ordbøker. Hvis det fremdeles skulle være problemer, er det bare å ta kontakt med redaktør - epostadressen kan finnes i venstre marg.